header
Look and Like

Pr. Constantijnstraat 2
2676 CB Maasdijk
M 06 - 53 84 85 65
E info@lookandlike.nl
Volg ons

Maak het uzelf gemakkelijk

Winkel in, winkel uit. Pashokje in, pashokje uit. En nog steeds niets gevonden waar u echt blij van wordt. Niet echt een ideale dagbesteding.

Door Jeannet in te zetten als uw personal shopper wordt winkelen weer leuk. Voldaan en met een mooie aanvulling op uw garderobe komt u thuis. Kleding die u perfect past en waar u zich fijn in voelt. Daar kunt u weer een tijdje mee vooruit. Er zijn drie manieren waarop u gebruik kunt maken van deze service.

Zo kunt u samen met Jeannet uw huidige garderobe doornemen, op zoek naar nieuwe combinaties. Een andere manier is dat Jeannet met u mee gaat winkelen, bijvoorbeeld na een kleurenanalyse. Tijdens het shoppen voorziet zij u van advies en neemt ze u mee naar leuke shops en boetieks. Vanzelfsprekend wordt daarbij rekening gehouden met uw budget.

Tot slot kunt u het winkelen ook volledig aan Jeannet overlaten. Na een uitgebreide kennismaking gaat zij voor u winkelen en neemt ze kleding mee terug in de juiste maat, kleur en stijl. U kunt dan rustig passen in de comfort van uw eigen huis!